ΗΜΙΩΡΟ FOOD &COFFEE

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Ο Νίκος Σιόλιας σε Επιτροπή Παρακολούθησης του Τσίπρα!!!!

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στην Λιβαδειά, έγινε σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεά Ελλάδα, με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, που ήταν τα παρακάτω:


Αποτίμηση των εργασιών του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Στερεά Ελλάδα, που έγινε στην Λαμία, το 2ήμερο 26 και 27 Ιουλίου 2017.
Ορισμός Επιτροπής παρακολούθησης της πορείας των έργων και δράσεων που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό σ. Αλέξη Τσίπρα, με την λήξη του Συνεδρίου.
Σε ότι αφορά την Επιτροπή Παρακολούθησης της πορείας των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού, θα έχει βασικά καθήκοντα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα εμφανίζονται και  την αξιοποίηση και επεξεργασία  των προτάσεων  που θα κατατίθενται στην πορεία του σχεδιασμού και εφαρμογής των εξαγγελιών ώστε να υλοποιηθούν με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Την Επιτροπή θα συναποτελούν οι Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών των 5 νομών της Περιφέρειας Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας (άρα θα μετέχει ο Νίκος Σιόλιας από την Εύβοια) και ένας βουλευτής από κάθε νομό, ανάλογα της θεματικής που θα εξετάζεται.
ΠΗΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

ALEXANDRIS SERVICE

ALEXANDRIS SERVICE