ΗΜΙΩΡΟ FOOD &COFFEE

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Editorial: "Η Ελλάδα δεν είναι πόρνη" του Γιώργου Πρατζίκου

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα το οποίο προσπαθεί να "ανθελληνίσει" την χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, των στωικών φιλοσόφων, των αγίων και γενικότερα αυτών που έδωσαν τα φώτα στον δυτικό κόσμο. Και αυτό το λέω, διότι δεν μπορεί ένας υπουργός, εννοώ τον κο Βούτση, να λέει ότι δεν χρειάζεται να στηριζόμαστε στο τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, ή να λέει ότι δεν είμαστε ένα Ορθόδοξο Κράτος. Μήπως αγαπητέ κε Βούτση, να πάψουμε να λεγόμαστε και Έλληνες;
Αν αγαπητέ δεν υπήρχαν οι προπάτοροί μας δεν θα υπήρχε σήμερα ούτε Ευρώπη, ούτε γενικότερα Δυτικός Κόσμος. Θα ήμασταν ακόμη σε κατάσταση άγρια ή ημιάγρια. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι χάρη σε αυτούς τους προπάτορες έχει επέλθει η εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας και χάρη στην Ορθοδοξία που διδάσκει την αγάπη, την ελπίδα και την ελευθερία ζούμε εμείς οι Έλληνες, όπως είμαστε σήμερα. Δεν μπορείτε να γκρεμίζετε μια ολόκληρη ιστορία για να λέτε ότι είμαστε ένα σύγχρονο κράτος. Αλλά θα έπρεπε μέσω της ιστορίας και της θρησκείας μας να δημιουργήσετε με αξίες και με ιδανικά ένα σύγχρονο κράτος.
Αλλά συγγνώμη ξέχασα εσείς δεν πιστεύετε σε τίποτα, πως ζητάω κάτι τέτοιο από εσάς; Το ζητάω όμως για εμένα και για όλους τους Έλληνες που ζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μην γκρεμίζετε την χώρα του φωτός. Μην την ποδοπατάτε άλλο. Μην συνεχίζετε να της συμπεριφέρεστε λες και είναι η χειρότερη πόρνη. Φτάνει ως εδώ. Και αν δεν το κατανοείτε αυτό, ας το κατανοήσουμε όλοι οι Έλληνες και ας μην επιτρέψουμε άλλο να πράττουν οι Συριζαίοι αυτό στην χώρα μας. Ας θυμηθούμε ποιοι ήταν οι προπάτοροί μας, ας μάθουμε από αυτούς, ας αναγεννηθούμε και ας σπάσουμε τα κακά σπυριά που μας δημιουργούν προβλήματα.
Γιώργος Πρατζίκος Θεολόγος και συντάκτης του evia-welle. 
Δημοσίευση σχολίου

ALEXANDRIS SERVICE

ALEXANDRIS SERVICE